A Közbeszerzési Hatóság nemzetközi konferenciája

  Webex

  Tisztelt Résztvevők!

  A Közbeszerzési Hatóság 2020. október 27-én a Cisco Webex Events felületén tartandó online konferenciájának lebonyolításával kapcsolatosan hozzánk beérkezett kérdések alapján az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket.

  A konferenciához bármilyen eszközzel (PC, laptop, mobiltelefon, táblagép stb.) lehet csatlakozni, amely képes futtatni a Cisco Webex alkalmazást, illetve olyan böngészőt tartalmaz, amely támogatja a Cisco Webex beépülő modult.

  Az Hatóság által kiküldött e-mailben szereplő linket bármilyen eszközre továbbíthatja, amellyel részt szeretne venni a konferencián. Felhívjuk szíves figyelmüket azonban arra, hogy a belépéskor megadott adatoknak meg kell egyezniük a rendezvényre történő regisztrációkor megadottakkal, tekintettel arra, hogy csak így tudjuk az online jelenlétüket ellenőrizni a tanulmányi pontok megszerzéséhez.

  Előző konferenciánkon több résztvevő jelezte, hogy a vállalati hálózatukon tiltott a Webex használata, ebben az esetben alternatív internet csatlakozás (pl. mobilnet) jelent megoldást a problémára.

  Böngészőben való futtatáshoz nem szükséges a teljes Webex alkalmazás telepítése, elegendő a böngésző bővítmény. Az alábbiakban felsoroljuk azon linkeket, ahol a szükséges alkalmazásokat és/vagy bővítményeket le tudják tölteni: 

  Android alapú készüléken:

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cisco.webex.meetings&hl=hu

  Apple – iOS alapú készüléken:

  https://apps.apple.com/us/app/cisco-webex-meetings/id298844386

   

  C– Chrome böngészőben megtekintve:
  https://chrome.google.com/webstore/detail/cisco-webex-extension/jlhmfgmfgeifomenelglieieghnjghma

  PC – Firefox böngészőben megtekintve :

  https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/cisco-webex-extension/

   

  PC - Windows – Webex alkalmazásban megtekintve:

  A Webex kliensprogram a Windows operációs rendszeren használt böngészőből fog megnyílni. Ehhez szükséges a fent említett böngésző beépülő és a Webex alkalmazás, amelyben regisztrálnunk is szükséges egy saját Webex fiókot.

  Regisztráció: https://cart.webex.com/sign-up-webex

  Alkalmazás letöltése: https://www.webex.com/downloads.html

  Apple- macOS – Webex alkalmazásban megtekintve:

  A Webex kliensprogram az Apple számítógépen használt böngészőből fog megnyílni. Ehhez szükséges a fent említett böngésző beépülő és a Webex alkalmazás, amelyben regisztrálnunk is szükséges egy saját Webex fiókot.

  Regisztráció: https://cart.webex.com/sign-up-webex

  Alkalmazás letöltése: https://www.webex.com/downloads.html

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy az online konferenciához történő csatlakozáshoz kapcsolódó esetleges technikai problémák elkerülése érdekében a rendezvényt megelőző napon  (október 26-án) lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy teszt event keretében ellenőrizzék a csatlakozás feltételeinek meglétét. Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a konferencia napján már nem tudunk technikai problémákban segíteni, ezért szervezzük a technikai próbanapot. A részletes információkat a regisztrált e-mail címükre fogjuk kiküldeni várhatóan 2020 október 25-én.